01 reparatie 200pxbOp weg naar Polota moesten we vanmorgen even een tussenstop maken want de achterband van de bus was lek.  Gelukkig was alles snel geregeld en konden we weer doorrijden. Eenmaal in de St. Stephens kerk waren alle instrumenten zo neergelegd en was iedereen weer lekker aan het werk.
02 behandeling 200pxb03 twee tafels 200pxbDe lunch was er weer 1 met een verrassing want deze keer was het niet gelukt om getoast brood bij onze omelet te krijgen en dus had Jimmy een gewoon brood gekocht in de supermarkt. Wat ook prima smaakte.

Verder was dit de dag met de “bijzondere, moeilijke en uitdagende” kiezen om te trekken.
Er waren een aantal kiezen die afbraken en dan kan het heel moeilijk zijn om de restanten van de wortels eruit te halen. Maar gelukkig helpt iedereen elkaar en dan lukt het uiteindelijk toch! Maar dit is echt zwaar werk voor iedereen!

04 tand 200pxbKleine kies in onderkaak05 tand 200pxbMelkkies boven blijvende kies06 twee rijen0tanden 200pxbMelktanden en blivende tanden

07 scheve tand 200pxbDe grappige dingen waren een kleine kies die in de onderkaak veel te ver naar binnen was doorgekomen , een melkkiesje die met wortel en al nog boven de blijvende kies stond  en een meisje waar nog melk tanden aanwezig waren en ook al blijvende tanden en alles stond (in 3 rijen) achter elkaar i.p.v. naast elkaar...  En een meneer die een spalkje achter zijn ondertanden had staan waardoor 1 tand die al helemaal uit het bot was er horizontaal in bleef zitten. Dit zat er al 5 jaar en hij was er super trots op!


08 donker 200pxbTerug in het hotel hebben Monique en Thérèse nog gebitsreiniging gedaan bij Jimmy, Vincent en een paar personeelsleden van het hotel.
Vlak voordat het eten kwam ging de stroom uit... en wat is het dan donker op alle kamers zeg... er werd heel slecht weer verwacht en om blikseminslag in het netwerk te voorkomen werd de stroom dus in heel Jinja preventief afgesloten. Het guesthouse heeft een generator voor noodstroom maar die deed het even niet.... Met zaklampjes en een waxinelichtje hebben we dus gegeten met elkaar... terwijl het om ons heen oplichte van de bliksemflitsen en de regen met bakken uit de hemel viel...Pas rond 11 uur werkte de stroom weer goed en konden alle elektrische apparaten weer opgeladen worden zodat alles weer klaar is voor de laatste werkdag van morgen.