Vandaag alweer de laatste dag.... het is echt ongelofelijk zoals die dagen hier voorbij vliegen... Vanwege prive-omstandigheden heeft Boaz zich voor vandaag afgemeld, wat betekende dat we de werk indeling weer een beetje hebben aangepast...tenslotte is een tandarts minder natuurlijk wel een “dingetje”
Maar, zoals al vaker gebleken de afgelopen week, is dit team een geoliede machine en pakt het een verandering op zonder dat dit enig invloed lijkt te hebben op de functionaliteit van het team! Wat een veerkracht, wat een positiviteit en wat een respect voor deze samenwerking!

 200pxbMonique deed nu de intake aan de deur. Thérèse stond bij de verdovings plek en waar mogelijk liep Monique heen en weer tussen de deur van de kerk en de verdovingsplek om haar te helpen.... multi-functioneel inzetbaar dus. Voorin de kerk stond Arthur en Betty-Ann, Margo en Sonja en bij de unit, om ook weer vullingen te kunnen maken natuurlijk, Kevin en Carolyn.

foto03 200pxbfoto02 200pxb
Tandheelkundig zien we soms ook grappige dingen, zoals de volgende foto waarbij er gewoon extra (niet functionele) tandjes aanwezig zijn in de mond. Op verzoek van dit 15 jarige meisje zijn deze 2 extra tandjes eruit gehaald door Arthur en Betty-Ann

foto04 20 0pxbIrma begon vast met het tellen en spiegelen van alle kisten. Dit is altijd veel werk en het bleek dat de kerk s’middags gebruikt zou gaan worden omdat er een extra dienst zou zijn omdat klas 7 volgende week examens heeft. Er werd ons dus vriendelijk doch dringend verzocht of we rond 14 uur uit de kerk weg konden zijn..... dit hebben we net niet gered maar we hebben enorm hard doorgewerkt om toch op tijd klaar te kunnen zijn. We waren in een uitgelaten stemming toen we met zijn allen de kerk verlieten. foto05 200pxb

foto06 200pxbVanuit Polota zijn we naar Jinja gereden en is er een late lunch genuttigd. Verder zijn in het hotel nog wat tellingen verricht en Eline kwam nog langs om voor een vriend van haar de sportkleding op te halen. Deze man was echt enorm verbaasd en super blij met de tassen, trainingspakken, shirts en 2 voetballen!

Vanavond konden we dan ook vermoeid maar zeer tevreden terugkijken op een mooie, intensieve maar bovenal nuttige week waarin we 800 mensen hebben behandeld. Bij deze 800 mensen zijn er 96 vullingen gemaakt en zijn er in totaal 825 tanden en kiezen getrokken.