foto01 200pxbVanmorgen draaide het team al heel snel op volle toeren... tenslotte stonden alle stoelen etc klaar en hoefden we alleen maar alle instrumenten neer te leggen waarna we konden starten. Vanwege de continuïteit en de kwaliteit van de vullingen stond Kevin vandaag de hele dag ingepland op de stoel bij de unit. Met Carolyn, die we tot “hoofd-assistent” vullingen hebben benoemd. Zij is namelijk de enige van ons die (veel) ervaring heeft met het assisteren bij het maken van een vulling... en deze vaardigheid komt nu wel heel goed van pas! Zij en Kevin zijn echt een super team en er zijn weer een paar mooie vullingen gemaakt vandaag!

Verder waren alle tandartsen vandaag aan het werk met een andere assistente en heeft Irma ook veel screening aan de deur gedaan waardoor Thérèse veel mensen heeft kunnen verdoven. Een totaal andere setting dus en toch... iedereen weet nu waar als ligt, wat de bedoeling is, hoe de routing is... en het loopt dus “als een trein”.
foto02 200pxbfoto03 200pxbfoto04 200pxb
De woensdag, de 3de werkdag is altijd best wel pittig. Het lijf wordt een beetje moe, er zijn juist op de woensdag altijd veel mensen en je wilt zoveel mogelijk doen.... daarbij kwam ook nog eens dat het vandaag behoorlijk warm was... we hebben er dus voor gezorgd dat we echt op tijd klaar waren....

foto05 200pxbfoto06 200pxbVerder hebben we tussen de middag even een mooie groepsfoto gemaakt... altijd leuk... met al die kinderen van de school om je heen... en ja.... die blonde lange haren van Carolyn waren wel heel bijzonder..

Tot slot nog even een leuke tandheelkundig foto van een jongetjefoto07 200pxb met een wel een heel bijzondere melk hoektand...  dat is natuurlijk iets wat wij toch wel even graag op de foto willen vastleggen als vakidioten.... (voor de nieuwsgierigen onder ons.... dit is een hoektand met een aangeboren glazuur en vormafwijking)

Voor de liefhebbers van de statistiek nog even wat informatie mbt tot onze werkzaamheden. We hebben vandaag 182 mensen gezien, 211 tanden /kiezen getrokken en er zijn 22 vullingen gemaakt.... en dat allemaal met 1 tandarts minder dan we anderejaren hebben.... Complimenten voor dit mooie, bijzondere, sterke en gedreven team.