Denise ArnoutDenise Arnout

In 2004 is Denise afgestudeerd als tandarts. Sindsdien deed zij ervaring op, deeltijd in verschillende reguliere praktijken, deeltijd als kindertandarts.
In 2007 is zij een eigen praktijk begonnen wat zij met plezier en passie doet. Denise houdt van reizen en bezocht verschillende continenten. Het idee van een vrijwilligersprojekt sluimerde altijd al. In 2012 is zij voor het eerst naar Afrika gegaan, een rondreis door Kenia en Tanzania en vanaf dat moment heeft het haar hart gestolen. Het landschap, de mensen, maar ook de armoede en de behoefte aan hulp.
Denise voelde dat het nu echt tijd wordt om het idee uit te gaan voeren. Afrika is voor haar de juiste plek en zij is blij dat dat nu werkelijkheid gaat worden met het tandartsproject van stichting HUG in Uganda.
Zie ook Aktie Denise, augustus 2013.

 

Mischa de JagerMischa de Jager

Mischa de Jager is 26 jaar en werkt nu ruim 2 jaar zelfstandig als tandarts. Momenteel werkt ze vier dagen in een praktijk in Rotterdam en daarnaast neemt ze regelmatig waar voor justitie op een tandartsbus verspreid door het land. Al lange tijd was zij geïnteresseerd in werken in een ontwikkelingsland en na een bezoek aan Zuid-Afrika lijkt het haar geweldig om naar Uganda te gaan. Zij kijkt er erg naar uit om met haar werk als tandarts de mensen in Uganda te kunnen helpen.
Zie ook Aktie Mischa, augustus 2013.

 

 

 

Sanne den Hertog-van der SpekSanne den Hertog-van der Spek

Sinds 2010 werkt Sanne vier dagen per week in een groepspraktijk in Woerden. De combinatie van praktisch werk en contact met veel mensen maakt het tandartsvak voor haar interessant en uitdagend. Al langere tijd heeft zij de wens om de kennis en vaardigheden die zij heeft opgedaan, ook in te zetten voor mensen voor wie deze hulp niet vanzelfsprekend is. In oktober wil Sanne zich dan ook met veel enthousiasme inzetten voor de mensen in Uganda en hoopt dat we veel mensen kunnen helpen.

 

 

 

Ronald BasRonald Bas

Met veel plezier werkt Ronald al geruime tijd als Defensie burger-tandarts bij de Land- en Luchtmacht.
Het werken in een grote organisatie, met een focus op de wereld om ons heen, spreekt hem erg aan.

Vanuit o.a. Defensie is hij gewend om zijn capaciteiten breed in te zetten.
Daarnaast is het serieuze tekort aan tandheelkundige hulp in Afrika, en Uganda in het bijzonder, een reden om mee te doen met het Tandartsenprojekt 2013 van Stichting Help Uganda (HUG).

Ronald heeft er veel zin in om met het enthousiaste team ingezet te worden in Uganda!

 

 

 

Brian RushajuBrian Rushaju

Brian heeft een Tandheelkundige opleiding genoten in Uganda, aangevuld met een cursus ART op de universiteit van Nijmegen St. Radboud (http://www.globaloralhealth-nijmegen.nl/) olv Dr. Ruud Karsten Hij is meerdere malen lid geweest van ons tandheelkundig team omdat hij een grote ervaring heeft in het werken in de sloppenwijken van Uganda.