de behandeling van de cystes 200pxhIeder half jaar is stichting Help UGanda (HUG) voornemens een tandarts en een tandartsassistente uit te zenden naar dit prachtige projekt met haar eigen medische- en tandheelkundige kliniek.

Heeft u interesse om hier als tandarts en assistente(s) ook een keer uw kwaliteiten in Uganda aan te bieden om daar te helpen?
Vul dan het aanmeldingsformulier in.

Vacatures:

Voor de invulling van de vacatures in oktober 2020 klikt u op:
Klik hier voor de vacature: Tandarts
En tevens zoeken wij voor deze werkweken ook een Tandarts-assistente
Klik hier voor de vacature: Tandarts-assistente

 

Het tandheelkundig team en de verslagen van hun werk op Noah's Ark

Van december 2021 t/m januaru 2022 is er een tandarts actief in het Tandheelkundig centrum van Noah's Ark.
Hieronder vindt u de verslagen van de dagen dat zij op Noah's Ark werkt.
Het meest recente verslag staat bovenaan.

.
2021 2022 dec jan 01 300pxTandarts Laura Zweers was weer even bij Noah’s Ark:

Op vakantie en toch weer even de praktijk in!

Tijdens mijn vrije dagen rond de kerst kon ik het niet laten en was een ticket naar Noah’s Ark snel geboekt. De eerste dagen heb ik vooral veel vriendinnetjes en vrienden terug zien. Veel verbazing: “Auntie Laura, is it really you? Thank you for coming back“ Met een mondkapje is het soms goed kijken, maar is de blik van blijdschap des te groter.
Na een paar dagen komen er ook wat onbekenden om te vragen of ik ook kom werken. Na een week hebben we een paar dagen gepland en komen er verschillende medewerkers en kids langs met pijnklachten en worden er verschillende behandelingen uitgevoerd. Helaas maar kort tijd dit keer, maar toch weer succesvol! Hopelijk komt er snel weer een mogelijkheid om terug te gaan nu de scholen weer open zijn. Er zijn veel nieuwe studenten en die verdienen ook de juiste mondzorg!

Deel dit:

FacebookTwitterLinkedin
Terug naar boven