Tandartsenpraktijk Noah's Ark: 2019

foto00 kleinAl vroeg zaten beide teams aan het ontbijt.
Tandarts Anouck en assistente Mariska stapten om 8 u al in de bus van Noah’s Ark op weg naar Entebbe. Ze werden uitgezwaaid door de hulpjes en de overige teamleden.
foto01 kleinHet 2e team genoot van de Afrikaanse geluiden en geuren in de prachtige tuin van het Airport Guesthouse.

foto02 kleinOm even na 10 u was de wisseling in de tuin van het Airport Guesthouse.

Na een warme begroeting ging team 2 op weg naar de supermarkt en genoten Anouck en Mariska van de heerlijke rust in de tuin van het Airport Guesthouse.

 

foto03 kleinfoto04 kleinfoto05 klein

Na alle inkopen bij de supermarkt en een korte lunch ging de reis in 2 auto’s verder. Om 4 uur kwamen ze aan op NA, waar nog keihard gewerkt werd door tandarts Arjen, tandarts Kevin, mondhygiëniste Sigrid en de drie hulpjes. Er werden vnl veel jongeren van de secondary behandeld. Hierbij twee staaltjes van vakmanschap: Thomas wiens voortand gebleekt is en een meisje die een voortand miste en een composietbrug kreeg. Beiden kunnen weer breeduit lachen.

foto07 kleinfoto08 kleinfoto09 klein

foto11 kleinfoto12 klein
De koffers werden uitgepakt, het terrein werd verkend, de tandartspraktijk werd bezocht en ze werden voorgesteld aan de 3 hulpjes. Dit alles met een hele horde kindjes achter hen aan die om aandacht bedelden.
Om half 6 was iedereen vrij en was er tijd voor een verfrissend drankje en veel bijpraten, waarna er genoten werd van een verrukkelijke maaltijd in het gezellige huis van NA.

Dit weekend gaat het team op weg naar Jinja! Na een heftige week, niet alleen voor de harde werkers is er even behoefte aan een pas op de plaats. Ze hebben er super veel zin in allemaal en we wensen hen een heerlijk weekend toe

foto13 kleinfoto14 kleinfoto15 klein

 

Module BgMax heeft geen inhoud
Naar boven