Tandartsenpraktijk Noah's Ark: 2019

stoel belemndende ruimteDe nieuwe stoel en unit in de belendende ruimte met SigridVanmorgen kwan het team aan bij de praktijk waar Kevin hen al stond op te wachten. Ze kregen een warm welkom van hem! Kort daarna kwamen de hulpjes Charles, Patricia & Vanessa met de lijsten van de schoolklassen al in hun hand. Dus ze konden eigenlijk gelijk van start. Arjen is eerst naar de opslag geweest om de stoel voor buiten op te halen, het was immers prachtig weer om buiten te werken.
De drie tandartsen zijn begonnen met controles van de secundairy in maar liefst 3 kamers!
De door St. HUG aangekochte stoel en unit die vorig jaar via de container aankwam is in de belendende ruimte in werking gesteld.
arjen mariska kleinDe stoel op de veranda met Arjen en MariskaanouckkleinBlije patiënt en blije tandarts AnouckEen opklapbare tandartsstoel deed buiten op de veranda dienst.

Het team heeft veel controles gedaan en daar waar kon gelijk een behandeling uitgevoerd.
Veel vullingen, sealants gedaan en tandarts Kevin deed 4 extracties.

De nieuwe unit werkt goed en de autoclaaf die hen vorig jaar door de douane afgepakt werd, staat na een jaar hier op zijn plek en hij doet het! Positief nieuws ook voor het team!

autoclaaf plaatsen klenDe autoclaaf wordt door 4 man sterk aangeslotenautoclaaf staat kleinEn...... hij doet hetsigrid computer kleinSigrid voert alle patientengegevens in

 

De kanjers hebben vandaag 200 kinderen gezien!

 

 

tandartsoverleg kleinTandartsenoverlegkevin kleinKevin, de Ugandese tandarts, aan het werkarjen belangstelling kleinArjen krijgt veel belangstelling voor zijn werk

anouck nieuwestoel kleinAnouck probeert nieuwe stoel en unit uitkarin klein

 

Karin heeft een hele dag mamma-liefde gegeven aan de kinderen en ze zijn nu al gek op haar!

 

 

 

Module BgMax heeft geen inhoud
Naar boven