Tandartsenpraktijk Noah's Ark: 2018 oktober

foto03 200pxbHet winkeltje op het terrein van Noah's Arkfoto01 200pxbMedisch centrum met de tandarts praktijkVandaag heeft het team weer een loei lange dag van 11 uur achter elkaar gedraaid. Vanavond wordt de voorraad- en to-do-lijst voor de volgende ploeg ingevuld.
De vrouwen draaien mega overuren. Sabine aan de stoel, Ranneke doet de gehele aansturingfoto02 200pxbHet Hill-house waar het team woont en planning en halen en brengen van de kids en communicatie met alle partijen. Jacquelina stuurt de sterilisator en de hulpjes vooral aan en assisteert aan de stoel. Vandaag hebben ze naast het ongelooflijk vele werk uiteindelijk nog de nodige chirurgische extracties gedaan.
foto04 200pxbWie weet gaan ze het morgen allemaal fixen. Charles komt nu zelfs uit zijn klas aan het einde van de dag naar boven gerend om nog even extra te helpen. Hij heeft drie waanzinnig mooie kettingen voor het team geregeld. Ongelooflijk lief!
Hij gaf aan dat hij de drie vrouwen ongelooflijk gaat missen.


foto06 200pxbKapotte voortandfoto07 200pxbMooi gerestaureerd!Zij zullen Noah’s Ark ook heel erg gaan missen. Ondanks de matige koffie, het matige internet, de matige chocola, de matige witte wijn, een kapot toilet, etc maar oh wat zullen ze het missen!

Helemaal kapot, ongelooflijk veel emoties, waanzinnig veel gedaan en ongelooflijk lastige dingen voor elkaar gekregen, maar het gaat goed.

 

 

 

foto05 200pxbfoto08 200pxbWachtende patiëntjesfoto09 200pxbNog meer wachtende patiëntjes

Morgen nog één dag met hopelijk als klapstuk het reconstrueren van het auto ongeluk.......
Wordt vervolgd.

 

Module BgMax heeft geen inhoud
Naar boven