Tandartsenpraktijk Noah's Ark: 2018 oktober

foto03 200pxbfoto01 200pxbVandaag heeft het team weer een loei lange dag van 11 uur achter elkaar gedraaid. Vanavond wordt de voorraad- en to-do-lijst voor de volgende ploeg ingevuld.
De vrouwen draaien mega overuren. Sabine aan de stoel, Ranneke doet de gehele aansturingfoto02 200pxb en planning en halen en brengen van de kids en communicatie met alle partijen. Jacquelina stuurt de sterilisator en de hulpjes vooral aan en assisteert aan de stoel. Vandaag hebben ze naast het ongelooflijk vele werk uiteindelijk nog de nodige chirurgische extracties gedaan.
foto04 200pxbWie weet gaan ze het morgen allemaal fixen. Charles komt nu zelfs uit zijn klas aan het einde van de dag naar boven gerend om nog even extra te helpen. Hij heeft drie waanzinnig mooie kettingen voor het team geregeld. Ongelooflijk lief!
Hij gaf aan dat hij de drie vrouwen ongelooflijk gaat missen.


foto06 200pxbfoto07 200pxbZij zullen Noah’s Ark ook heel erg gaan missen. Ondanks de matige koffie, het matige internet, de matige chocola, de matige witte wijn, een kapot toilet, etc maar oh wat zullen ze het missen!

Helemaal kapot, ongelooflijk veel emoties, waanzinnig veel gedaan en ongelooflijk lastige dingen voor elkaar gekregen, maar het gaat goed.

 

 

 

foto05 200pxbfoto08 200pxbfoto09 200pxb

Morgen nog één dag met hopelijk als klapstuk het reconstrueren van het auto ongeluk.......
Wordt vervolgd.

 

Module BgMax heeft geen inhoud
Naar boven