Tandartsenpraktijk Noah's Ark: 2018 oktober

foto01 200pxbfoto02 200pxbVandaag heeft het team een hele lange dag gehad. De nursery (kleuterschool) is op twee patiënten na helemaal klaar.
De door Kevin geindiceerde glasionomeer techniek is bij een patiëntje toegepast. De headteacher mrs Harriet is een topper. Zij heeft alles meegedaan. Deze keer waren er een aantal ouders bij de behandeling aanwezig. Deze mensen waren behoorlijk gemotiveerd. Aan hen heeft het team uitgebreide poetsinstructie en voedingsadviezen gegeven. Zij hebben hen verteld dat ze dit door moeten vertellen. Al pratend met Harriet zijn zij samen op het idee gekomen dat de bron van de caries (aantasting) bij de kids aangepakt moet worden door de ouders op te voeden. Daarom stelde het team voor een bijeenkomst te organiseren voor ouders voor het onderwijzen van de poetsinstructie en voedingsadviezen. Wellicht kan de volgende groep dit oppakken?
De secundary is ook op een paar patiënten na klaar en de primary school begint ook op te schieten.

foto05 265pxhfoto03 265foto04 265pxhfoto06 265pxh

foto07 200pxbfoto08 200pxbSabine is vandaag naar de primary gelopen en heeft met de kids gevoetbald en de klassen bekeken.
De kids consumeren volgens haar behoorlijk veel frisdrank, gesuikerde ijsjes en limonade.
Gelukkig kon ze vaststellen dat ze wel een tandenborstel hebben en een aantal kinderen begonnen zeer enthousiast te poetsen toen ze de tandarts zagen.


Sabine stelt voor: Misschien handig om continue iemand in een wit pakkie rond te laten lopen😜

 foto09

 

Module BgMax heeft geen inhoud
Naar boven