Tandartsenpraktijk Noah's Ark: 2018 oktober

foto01 keving jongetje 200pxbBijna één uur s nachts kwam het verslag door van de harde werkers van het tandheelkundig team.
Het gehele computer systeem is gecleaned en alles erin gezet. Alle dubbele leerlingen verwijderd en alle fouten er zoveel mogelijk uit gehaald. Alles gedigitaliseerd en ze kunnen nu de agenda gaan gebruiken.
De apparatuur heeft het de hele dag redelijk goed gedaan. Compressor kon het met moeite bijhouden, maar ze zijn heel lief voor hem. Buiten op de veranda zijn alle laatste controles gedaan en ze gaan nu over op de behandelingen en misschien (als de leerlingen even vrij zijn van hun examens) nog S4 doen. De nursery is gecheckt door Kevin en Jacquelina en morgen gaan zij daar de poetslessen doen. Ranneke heeft de individuele poetsinstrukties van P1 gedaan. Dit was mondhygienetechnisch een drama. Maar na vandaag hoopt het team dat dit heel erg zal verbeteren.

foto02 keving jongetje 200pxbfoto03 200pxbfoto04 200pxb

Alles staat nu op de rit en nu alle hulpen digitaal gaan leren werken. Weer een uitdaging. De klok van de autoclaaf is stuk en daardoor blijft deze constant aan. Een zorg ivm het in de fik gaan als hij vergeten wordt.....

 foto05

Nu gaan ze lekker en zeer verdiend slapen!
Nog 1 dagje met de hulp van Kevin erbij, dan genieten van een welkom vrij weekend!

 

Module BgMax heeft geen inhoud
Naar boven