09 naar de praktijkVoor de laatste keer op weg naar de praktijk

02 Arjen zet de laatste puntjes op de i 200pxbArjen zet de laatste puntjes op de i 01 200pxbDe dagopeningVandaag is het team wel getrakteerd op de dagopening van de lagere school en ze hebben genoten van de zingende en dansende kinderen.

Daarna hebben ze alle controles en behandelingen gedaan.
De administratie voor het volgende team is volledig op orde. De voorraadlijst is up-to-date en alle behandelingen zijn ingevoerd.

03 Laatste kies trekken op de veranda 200pxbLaatste kies trekken op de verandaIn de middag is geprobeerd de 10 jongeren uit Senior 6 die al 2x de tandarts-controle hadden geweigerd alsnog te overtuigen. Arjen is nu zelf naar hen toe gelopen, maar het leverde helaas geen stoere bereidwillige houding op. Hopelijk krijgen ze in de komende maanden geen pijn!

04 mama blijgemaakt met babykleertjes 200pxbDe nieuwe mamma met babykleertjes blij maken!Vandaag was er een bevalling in de belendende kliniek en mocht het team de nieuwe wereldburger bewonderen.
De 2e helft van de middag is gebruikt met het schoon achterlaten van de praktijkruimte.
05 arjan met armband 200pxbArjan met de mooie stoere armband

Om 5 uur ging de deur dan toch echt op slot. Er werd afscheid genomen van de hulpjes; er waren kadootjes over en weer; Charles had ook voor tandarts Arjen een stoere mannenarmband van olifantenhaar.

10 in het hillhouse 200pxb11 arjen met wat kleintjes 200pxbTerug in hun heerlijke Hill House op het terrein van Noah’s Ark was er nog een frisdrankje en chips, met de hulpjes en wat andere kinderen, tevens een spelletje en warme aandacht.

Nog 1x een heerlijke maaltijd en daarna het afscheid op het terras van en met Piet en Pita.
En dan: Koffers pakken!

06 groepsfoto 200pxb08 groepsfoto 2 200pxb

07 balonnen 200pxbDag Noah’s Ark, dag kinderen, dag iedereen die hen het vertrouwen en het plezier gaf in deze geweldige uitdaging om hun beroep in deze prachtige omgeving uit te voeren.

Dank geweldig team! Jullie hebben het fantastisch gedaan. We zijn zó trots op jullie!

Kom dinsdagochtend weer veilig thuis!
Big hug van alle HUGgers!