01 groepsfoto 200pxbDe afgelopen dagen heeft het team genoeg water gezien. Dus vandaag was het tijd om de dag te beginnen zonder water! In geen enkele leiding was water te vinden.Dat gebeurt daar wel vaker. Een paar uurtjes wachten en dan komt er weer water uit de kraan.

Op de foto hiernaast: Boven: Kevin, Sigrid, Anouck. Onder: Mariska en Arjen

In de ochtend was het tijd om langs de basisschool te gaan voor poetsinstructies en het uitdelen van tandenborstels en tandpasta.

02 poetsinstructie 01 200pxb03 poetsinstructie 02 450pxb


Kevin en de hulpjes doen de poetsinstructie en delen de tandpasta’s en tandenborstels uit. Ondertussen wilden ze de kostbare stoeluren niet verloren laten gaan. Daarom bleven Arjen en Sigrid achter in de behandelkamer. Zij gingen verder met de kinderen die een behandeling nodig hadden.

04 wisseling van de wacht 200pxbNadat de poetsinstructies waren gegeven, nam Kevin het over van Arjen. Mariska nam het assisteren over van Sigrid.
Na de lunchpauze gingen ze weer verder waar ze waren gebleven. Anouck en Mariska gingen ‘s middags aan de slag in de behandelkamer en Kevin deed buiten de behandelingen waarbij hij geen stoel (boor/afzuiging) nodig had.
06 regen 200pxb05 in het0 donker 200pxbAf en toe viel de elektra uit en dan bleken die koplampjes toch wel erg van pas te komen!
Inmiddels hebben ze alle basisschool kinderen kunnen behandelen. Morgen, de laatste dag van de eerste week al weer, gaan ze verder met de middelbare scholieren en de peuters van de peuterspeelzaal.
Omdat het op het eind van de werkdag regende bleven de patiënten thuis, een mooie reden voor het team om hun eten te gaan voorbereiden en van een vrije avond te gaan genieten.