verrichtingen 200pxbOnofficiële weergave van de verrichtingenpraktijk schoon 200pxbDe praktijk is brandschoon dankzij deze kanjersHet team heeft het volbracht. De patiënten zijn geholpen, de praktijk is brandschoon en de administratie is helemaal op orde!

589 controles, 186 sealents, 206 vullingen en 45 kiezen getrokken én het opensnijden van te strak tandvlees om kiezen de kans te geven door te komen.

kevin 200pxbBij tandarts Kevin thuisVoor het diner waren ze uitgenodigd bij Kevin en zijn verloofde die in december de 'introduction-ceremony' zullen hebben en daarvoor geld inzamelen. De introduction ceremony houdt in dat de ouders en familie van de bruid voorgesteld worden aan de bruidegom. Hij zal op zijn beurt de ouders overladen met dure kado's (tafel met stoelen, een koe, soms zelfs een auto) om maar goedgekeurd te worden als toekomstig lid van de familie.
Het hele dorp zal hierbij aanwezig zijn.

Vandaag, zaterdag heeft het team Noah's Ark verlaten en zijn ze via de craftmarket in Kampala naar Entebbe gebracht, waar ze nog even bij kunnen komen van de zware werkweken en vervolgens om half 12 's-avonds door de KLM naar huis worden gebracht.
DANK geweldige kanjers voor de ongelofelijk grote hoeveelheid werk dat jullie hebben verricht!
DANK voor de heerlijke sfeer waar ik getuigen van mocht zijn en waarin jullie tot grote hoogten ieder voor zich en gezamenlijk hebben geschitterd!
DANK voor jullie liefde voor de kindertjes van Noah's Ark waar jullie al reeds 2x3x en 1x4x van getuigden.
Kortom DANK voor alles en een veilige reis naar huis!
Rust goed uit!!

team 2017Het volledige tandheelkundige team met hun hulpjes