Tandartsenpraktijk Noah's Ark: 2016

Arend van den Akker 250pxhTandarts Arend van den Akker
Arend heeft een praktijk in Alphen aan den Rijn. (Tandheelkundig Centrum Vitalis)
Al meer dan dertig jaar is hij tandarts en zijn grote passie is de esthetiek.
Op dat gebied geeft hij lezingen, cursussen en publiceert met enige regelmaat.

Een nieuwe passie op tandheelkundig gebied is ontstaan toen hij in 2014 Uganda gedurende 2 weken controles en behandelingen bij de kinderen van Noah's Ark uitvoerde.
Hij was overgehaald door zijn vriendin Miranda van den Oever om daar ook eens een kijkje te komen nemen.
Wat zijn oog zag, zit nu in het hart en met plezier zal hij op 19 maart a.s. afreizen naar Uganda om daar weer twee weken tandheelkundige zorg te leveren, geassisteerd door Miranda van den Oever.


Miranda van den Oever 250pxhTandartsassistente Miranda van den Oever
Miranda van den Oever is vanaf 2004 werkzaam in de tandheelkunde. Ze is tandarts-en preventie assistente. Het leuke aan dit werk werk vindt zij dat geen enkele behandeling en geen enkel persoon hetzelfde is, dat maakt het werk elke dag weer verrassend. In 2013 is Miranda voor het eerst mee naar Uganda geweest voor poetsinstructie en asssistentie bij het HUG-tandheelkundig team. Het was zo bijzonder dat zij ook in 2014 en 2015 weer heel graag mee ging en daarna nog 2 weken in de Tandheelkundige kliniek van Noah's Ark heeft geholpen, samen met Tandarts Arend van den Akker. Daar kunnen de mensen "echt" behandeld worden, poetsinstrukties, sealen, vullen, en als het echt nodig is ook extracties. Ook dit jaar weer een grote uitdaging voor Miranda: zoveel mogelijk mensen helpen!!


Op 19 maart a.s. vertrokken zij en kwamen op 2 april moe maar voldaan weer thuis!

.
Module BgMax heeft geen inhoud
Naar boven