Geen teams van Stichting HUG naar Uganda vanwege Covid19

Namens het bestuur van Stichting Help Uganda (HUG) is er helaas vanwege Corona nu al een jaar geen tandheelkundig team naar Uganda geweest.
In normale situaties gaan we 2x 2 weken naar het kindertehuis Noah’s Ark en 1x 2 weken naar de sloppenwijken nabij Jinja.
We maken ons ernstig zorgen over de mondgezondheid van de kinderen en we hopen dat we, zodra de scholen in Uganda open gaan, een lokaal team kunnen sturen om poetsinstructies (incl tandenborstel en tandpasta) te geven aan de 6000 kinderen die we ieder jaar zien.

2014

We zijn sinds 2011 een klaslokalencomplex aan het bouwen op het terrein van het Sure Prospect Institute.
De benedenverdieping is sinds 2013 klaar en ingericht. De bibliotheek is in 2012 officieel geopend door Marijke Berk uit naam van haar vrienden Ron en Arnet Calis die dit projekt gefinancierd hebben met hun achterban.
Tevens zijn de douches en de toiletten voor de meisjes- en de jongens-afdeling gerealiseerd.
Ook dit jaar willen we graag letterlijk en figuurlijk een steentje bijdragen aan de voortgang van dit gebouw.
Helpt u ons helpen ?