2013

Hieronder enkele foto's van de voortgang van de renovatie bij SPI.

Voortgang renovatie SPI.Voortgang renovatie SPI.De op maat gemaakte deur staat klaar om in het gebouw te zetten.De op maat gemaakte deur staat klaar om in het gebouw te zetten.

De plek waar de sceptic voor de toiletten in wordt afgevoerd.De plek waar de sceptic voor de toiletten in wordt afgevoerd.

Bij Sure Prospect zat een aantal meisjes met smart op de voorzitter van Stichting Help UGanda (HUG) te wachten. Hen was n.l. een pop beloofd! Saida, het meisje zonder armpjes, was in oktober heel dicht bij mij komen lopen en vroeg heel zachtjes: 'Can I also have a doll??' Ah, zo lief, "tuurlijk schatje!" Maar hoe moet ze haar poppenkind vasthouden? Antwoord: een draagzak!

Wilma bij SPIMeerdere mensen stonden hun pop voor deze kinderen af en zo mocht ik hen op 16 maart jl. verwennen met hun 1e echte poppenkind. De dove -, de blinde -, de spastische -, de geestelijk gehandicapte - kinderen; allemaal waren ze zó blij! Een tiental jongetjes kreeg een auto, maar ook daarvan waren het er te weinig. Van de poppen én de auto's hebben we er nog 20 nodig.

 

 

Dit blinde jongetje mag een auto uitzoeken.Dit blinde jongetje mag een auto uitzoeken.Een pop in draagzak voor Saida, het meisje zonder armen.Een pop in draagzak voor Saida, het meisje zonder armen.

Francis Kamuhanda had ook nog een stel wensen: de administratie, de staffroom, het 1e klaslokaal, het toiletgroepje, de douches en wc's voor de meiden én de keuken dienen afgebouwd en verbeterd te worden.
Wilt u helpen dit samen met ons te realiseren?

Vriendelijke groet,
Wilma den Breejen-Buhrs

Deel dit:

FacebookTwitterLinkedin
Terug naar boven