na-2016

2016 01 koninklijke onderscheidingHet heeft op 15 januari 2016 de koning behaagd Piet en Pita Buitendijk van kindertehuis Noah' Ark in Mukono Uganda te decoreren met de orde van Oranje Nassau!
Stichting Help Uganda (HUG) heeft vanaf 1 aug 2014 alles in het werk gesteld om deze bijzondere mensen te decoreren. Zij hebben met zoveel liefde, energie en doorzettingsvermogen in de afgelopen 15 jaar zovele kinderen van de wisse dood gered, een toekomst gegeven gebaseerd op liefde en warme betrokkenheid. Vrijdag 15 januari jl was het een feit: de heer Hennekes, ambassadeur in Uganda speldde Piet & Pita deze zo verdiende versierselen op. Ze waren er erg blij mee en de kinderen? Die waren super TROTS, net als iedereen die het werk van Piet en Pita kent. Van harte gefeliciteerd!!!

Er werd een speciaal voor hen gecomponeerd lied gezongen door alle kinderen, er werd een ABC met 26 kadootjes voorgedragen en er werd lovend gespeeched. Zo verdiend en zo eindelijk recht gedaan aan alle energie en tegenslagen die ze gegenereerd en geincasseerd hebben in de afgelopen 15 jaar.

Lang leve deze geweldige mensen!pp 2

pp

Deel dit:

FacebookTwitterLinkedin
Terug naar boven