na-2014

Noah's Ark was, zoals we eerder bekend maakten, voorzien van een nieuwe Tandartsstoel en unit, stoeltjes en toebehoren in maart 2014.
U kunt op de pagina Tandheelkunde van Noah's Ark het verhaal lezen en de foto's zien van tandarts Arend van den Akker en tandartsassistente Miranda van den Oever over hun werkweken in de tandheelkundige kliniek van Noah's Ark van 25 oktober tot 8 november jl.

Noah's Ark is nog steeds groeiende en in het grote kinderhuis worden iedere maand nieuwe gevonden, verlaten, afgestane baby's (onder vaak erbarmelijke omstandigheden) opgenomen. Met grote zorg, liefde en aandacht worden deze kindertjes omringd, ook als dat veel kosten en (nachtelijke) zorg met zich meebrengt. Geen moeite is te veel!
Stichting Help UGanda (HUG) wil hierbij nogmaals benadrukken dat wij Piet en Pita Buitendijk intens dankbaar zijn dat zij zich zoveel moeite, energie, expansie, zorgen etc getroosten om al deze kinderen een veilige, warme en goede toekomst te geven.

Zij lieten voor ondergetekende, zomaar op een schooldag, de volledige big childrens band een optreden voor haar verjaardag verzorgen, als dank voor de reeds jarenlange trouwe en goede, intense band.

Op haar beurt werd er door de HUG-voorzitter voor deze geweldige mamma en pappa van zovele kinderen een toneelstukje opgevoerd. Twee kinderen gaven Piet en Pita een symbool voor hun verbondenheid met de kinderen en werd er stilgestaan bij het geweldige werk dat deze twee mensen samen hebben bewerkstelligd. Wat een KANJERS !!!

aubade-6aubade-6bezinning met P-P-4bezinning met P-P-4bezinning met P-P-7bezinning met P-P-7NA-big bandNA-big bandserenadeserenade

investering-unit-2014-001Stichting Help UGanda (HUG) heeft dit jaar geinvesteerd in een complete nieuwe tandheelkundige unit voor de tandartspraktijk die wij gerealiseerd hebben op het terrein van Noah's Ark.
Een complete tandheelkundige unit houdt in:

  • een tandartsstoel
  • 2 werkkrukjes
  • een operatielamp
  • een boreninstallatie met werkblad
  • een afzuiginstallatie
  • een spitoon
  • een beeldscherm om digitale foto's te maken en te tonen.

De tandartsen zijn blij met deze up-to-date unit en kunnen nog beter alle kinderen, volwassenen van Noah's Ark en haar omgeving behandelen.

Deel dit:

FacebookTwitterLinkedin
Terug naar boven