2023 01 wilma bedankt 01De oprichter van de stichting Help Uganda (HUG), Wilma den Breejen-Buhrs, heeft besloten na bijna 20 jaar het voorzitterschap over te dragen aan Thérèse Elkerbout.

Wilma heeft de stichting in 2004 opgericht en heeft de stichting altijd met veel passie en liefde geleid. Zelf vindt ze dat het nu tijd is “aan de volgende generatie” om de stichting met evenveel inzet en enthousiasme te leiden.

In Thérèse, zelf al sinds 2016 verbonden als bestuurslid aan de stichting, heeft ze haar opvolgster gevonden. Therese is nauw betrokken bij alles wat de stichting doet en leidt al jaren het sloppenwijkproject in Polota.

Afgelopen zondag 22 januari heeft de ceremoniële overdracht plaats gevonden. Tijdens een etentje, aangeboden aan Wilma door de overige bestuursleden heeft Wilma dit symbolische hart van de stichting namens alle vrijwilligers en betrokkenen cadeau gekregen voor haar jarenlange inzet, liefde en alles wat ze voor de stichting gedaan en betekend heeft.

2023 01 wilma bedankt 02U zult Wilma nog regelmatig blijven tegenkomen. Wilma blijft namelijk nog wel verbonden aan de stichting. Ze zal zich gaan bezig houden met de PR taken.

Wij wensen Wilma heel veel succes, liefde en plezier met alles wat de toekomst op haar pad mag brengen.Lieve Wilma, bedankt!