Het dochtertje van mijn collega heeft vorig jaar haar pop meegegeven voor een kindje in Uganda, ik heb de foto gezien, het meisje was er ontzettend gelukkig mee. Wat prachtig om dat te zien, zo'n blij gezichtje. Vandaar mijn vraag bij collega's en ook patiënten naar poppen/knuffels/ballonnen en ander speelgoed. Ik heb al aardig wat verzameld op mijn zolder.

Ook van de firma DENTAID heb ik 100 tandenborstels gekregen. Natuurlijk ook geweldig, want we gaan tenslotte veel kinderen leren tandenpoetsten. Van de firma Schein uit Almere heb ik nog andere tandheelkundige spullen gekregen. Het lijstje van Wilma met de behoefte aan een aantal spullen heb ik neergelegd bij de firma Schein met de vraag er a.u.b. wat van te schenken aan de stichting. Daar hoefden ze niet lang over na te denken en heel snel werden de spullen bij Wilma thuisbezorgd.

Ik blijf verzamelen! Ik mag 2 koffers meenemen en wat zullen ze volgepropt worden! En alles wat nu niet past komt er uiteindelijk op een andere manier wel terecht! ;-))

Het bestuur van Stichting Help UGanda (HUG) is haar daarvoor zeer dankbaar!