Plaats van handeling Oranjemarkt te Zuidwolde. Een kraam met veel versiering, foto's van het Poetsproject van 2012 en het project van het Tandheelkundig team.

Ik heb in 2 uur tijd 150 tandenborstels kunnen verkopen voor het Tandheelkundig project 2013. Ook van de andere artikelen wel wat kunnen verkopen, maar de tijd was kort en het was enorm druk ondanks het frisse weer.

Hele bijzondere en warme reacties ontvangen voor Stichting HUG en ze wensen HUG heel veel succes in oktober 2013.
Toch is de radio-uitzending en de berichtgeving in het plaatselijke blaadje "De Groene Post" van vorig jaar positief geweest. Ik hoorde van een aantal mensen dat ze HUG hadden gevolgd tijdens de werkweken in Uganda, zij waren heel positief wat de stichting doet.

Bijgaand de foto's van mijn tandenborstelactie en een bezoeker die HUG heel veel succes wenst met het Tandheelkundig project van 2013. Hij gaf een BIG HUG voor de Stichting HUG!

Groetjes,
Ina