Geen teams van Stichting HUG naar Uganda vanwege Covid19

Namens het bestuur van Stichting Help Uganda (HUG) is er helaas vanwege Corona nu al een jaar geen tandheelkundig team naar Uganda geweest.
In normale situaties gaan we 2x 2 weken naar het kindertehuis Noah’s Ark en 1x 2 weken naar de sloppenwijken nabij Jinja.
We maken ons ernstig zorgen over de mondgezondheid van de kinderen en we hopen dat we, zodra de scholen in Uganda open gaan, een lokaal team kunnen sturen om poetsinstructies (incl tandenborstel en tandpasta) te geven aan de 6000 kinderen die we ieder jaar zien.

Goede Doelendozen

De allereerste Goede Doelendoos werd geplaatst in Bathmen, bij supermarkt Edah. In 2009 is deze doos meeverhuisd naar supermarkt Emté/Golff in Bathmen, met dank aan de heer Mensink en onze vrijwilligster Henny Scholten-Duenk.

De 2e Goede Doelendoos werd geplaatst in Super de Boer te Gorssel. Na 3 jaar trouwe dienst werd vanwege een renovatie de Goede Doelendoos niet meer herplaatst. Voor deze 3 jaar hartelijk dank aan de heer Brinkman.

De 3e en 4e Goede Doelendoos in Zeewolde bij Albert Heijn en Plus Supermarkten zijn nog steeds actief. Dank aan de heer Van Lith (AH) en de heer Vuyst (Plus) en onze trouwe vrijwilligster Hetty Baan.

De eerste Goede Doelendoos werd geplaatst in de Edah te Bathmen
en verhuisde later mee naar de nieuwbouw van de Golff.
Inmiddels is de winkelformule Emté geworden.

goededoelendozen flessengoededoelendozen flessen 2

goededoelendozen flessen mensinkgoededoelendozen flessen 3goededoelendozen flessen 4

Hét grote moment, de bon in onze eerste Goede Doelen Doos ten bate van onze 5 projecten!
Iedere eurocent telt!!

Ook bij Albert Heijn te Hillegom zijn nu Goede Doelendozen geplaatst.
We zijn daar heel blij mee!

gddhillegom01gddhillegom02