Geen teams van Stichting HUG naar Uganda vanwege Covid19

Namens het bestuur van Stichting Help Uganda (HUG) is er helaas vanwege Corona nu al een jaar geen tandheelkundig team naar Uganda geweest.
In normale situaties gaan we 2x 2 weken naar het kindertehuis Noah’s Ark en 1x 2 weken naar de sloppenwijken nabij Jinja.
We maken ons ernstig zorgen over de mondgezondheid van de kinderen en we hopen dat we, zodra de scholen in Uganda open gaan, een lokaal team kunnen sturen om poetsinstructies (incl tandenborstel en tandpasta) te geven aan de 6000 kinderen die we ieder jaar zien.

Projectcoördinator

Omdat onze organisatie in korte tijd veel werk verzet in Uganda, is een goede coördinatie van zeer groot belang. Dat we dit niet alleen kunnen, behoeft geen betoog.

We hebben Jimmy Mulika bereid gevonden ons hierbij in Uganda tot steun te zijn. Wij stellen onze Ugandese projectcoördinator graag aan u voor, zijn verhaal kunt u hieronder lezen.
.

Jimmy Muliika 350pxhOnze steun in Uganda:

My name is Jimmy Muliika.

I have been working withHUG-Foundation as assistant Projectcoordinator and driver since 2005 uptodate.
I am a married man fathering three children two boys and one girl, my education qualification:
I have advanced certificate in civilengineering.