Ina heeft haar tempo buiten de tandartskamer vandaag flink aan moeten passen. Het was erg heet in Uganda.
De patiënten kwamen ook al sloffend richting de praktijk. Niemand had haast vandaag!
De ventilatoren maakten overuren maar deden hun werk geweldig, evenals de rest van de apparatuur.

ina helpt angstig kindje kleinIna geeft uitleg over haar behandeling aan een angstig kleutertjeina helpt angstig kindje 2 kleinDaarna liet hij zich rustig behandelen

kevin in de middag kleinKevin in de middagurenvolgende patient kleinVolgende patiëntVanochtend was Ina alleen en omdat ze een aantekening kindertandheelkunde heeft, heeft ze samen met een assistente (van 13 jaar!!), alleen gewerkt.
Ze heeft in deze warme ochtenduren toch nog 8 kleuters en 5 stafleden (waaronder de vrijwilligerscoördinator Daniël) behandeld.

In de 3 uur die Kevin vanmiddag nog vulde zijn er nog 10 restauraties gedaan.

Alom tevreden patiënten en een prima dag, ondanks de hitte!

.