kevin controleert op kleuterschool kleinVandaag was er een stroomstoring bij Noah's Ark.

Er moesten nog een aantal kinderen gecontroleerd worden, dus het team stond niet 'stroomloos'.
Tegen de tijd dat de generator aangesloten was was de stroom terug en kon er weer naar hartelust geboord worden.

Ina was vanavond uitgenodigd op de Afrikaanse avond. In de tuin bij Piet en Pita werd er Afrikaans gedanst en - gegeten.
Uitleg over de cultuur en gewoonten in Afrika en meer in het bijzonder Uganda, werd gegeven door Daniël, de vrijwilliger-coördinator.

Ze heeft genoten en even heerlijk met andere vrijwilligers kunnen praten over ieders reden en doel van hun verblijf.

Ze hoeven nog maar een paar controles en dan gaan ze verder met de lange lijst van behandelingen. Om met Ina's woorden te spreken: 'We gaan als een speer!'

kevin met blije kleuters kleinZe is zó trots op haar 'mannen', maar ook over de 4 'assistentes' raakt ze niet uitgepraat.

Kortom: alles gaat naar wens onder haar bezielende enthousiaste, fantastische en betrokken leiding!

.