Om half 12 reed Stephen, de chauffeur van Noah's Ark, al de poort in van het guesthouse. Met hem werd er eerst een wisselkantoor en de supermarkt bezocht voordat de 1,5 uur durende reis werd aangevangen.

Bij Noah's Ark werd ze verwelkomd door Pita (Piet heeft helaas weer malaria) en héél veel kinderen, die haar al goed kennen. Ook de tweeling Theodore en Zeke, die Ina en haar man Roelof sponsoren, kwamen haar begroeten met een big hug.

Nadat ze haar spullen geïnstalleerd had in haar huisje kreeg ze een kop heerlijke (Hollandse) koffie bij Pita op het terras en kreeg daar de sleutel van de tandartskamer.

Een paar uur later was de tandartskamer weer brandschoon, waren de stoel en unit okee bevonden, was de computer opgestart en werkte het programma Exquise.

Kortom: de praktijk was klaar om morgen de eerste patiënten te ontvangen.

Terug bij haar huisje zorgden een paar lieve kinderen dat Ina een bord eten kreeg en kon ze even genieten van de ondergaande zon op haar terrasje.

Al snel besloot ze dat ze vanavond bijtijds haar luikjes dicht zou doen. Een uitnodiging voor de verjaardag van een kind heeft ze daarom maar afgeslagen.

Het is erg warm en benauwd in Uganda, dus we wensen Ina toe dat ze een goede nacht zal hebben aan de start van haar 2 werkweken.

Veel succes kanjer!
.
Module BgMax heeft geen inhoud
Naar boven