2017 03 18 Ina komt aan op Entebbe en wordt door Vincent opgehaaldIna komt aan op Entebbe en wordt door Vincent opgehaaldVandaag werd Ina door haar man op Schiphol afgezet en ging zij met 2 koffers van elk 23 kg en een volle cabinekoffer de douane door.

Stichting HUG is erg trots op haar, want in tegenstelling tot alle vorige uitzendingen gaat Ina nu alleen naar Uganda om daar in 2 weken samen met de Ugandese tandartsen Kevin en Boaz alle 300 kinderen van het kindertehuis Noah's Ark te screenen, zonodig te behandelen en van een poetsinstruktie te voorzien. Zij heeft daar de eindverantwoordelijkheid over.

Ina had een goede reis en werd door onze trouwe Vincent opgehaald en naar het Airport Guesthouse in Entebbe gebracht. Ze kennen stichting HUG en haar vrijwilligers goed en hadden Ina verwend door haar lief te verwelkomen en haar een mega groot bed te geven.

.