Donderdag 20 oktober

Piet Buitendijk in de stoelPiet Buitendijk in de stoelHet tandheelkundig team is met de afsluitende fase van hun uitzending bezig.

Ze hadden vandaag de grote man die Noah's Ark samen met zijn vrouw Pita heeft opgericht en groot heeft gemaakt: Piet Buitendijk in de stoel.


Morgenochtend nog 2 patiënten van de lagere school en een paar pijnklachten die langs komen, Dan gaat er geïnventariseerd en schoongemaakt worden.

Er is inmiddels een verslag gemaakt en er komt een lijstje met alle tandheelkundige materialen die door de vlgd groep meegenomen moet worden.

Helaas zijn er examens in deze periode waardoor een aantal klassen (P6 en P7 van de lagere school en S4 en S5 van de secundairy school) niet gecontroleerd kunnen worden. Dat is jammer en moet door het vlgd team opgepakt worden. Het is niet anders.


Vanavond was het team uitgenodigd voor de maaltijd bij de nieuwe (Nederlandse)chef de clinique Marinus van der Poel en zijn echtgenote en kinderen. Hij wil ook graag het extraheren leren en ook dat zullen we doorgeven aan het vlgd team. Hij kreeg van Suzanne nog adviezen t.a.v. orhodontie t.b.v.  1 van zijn kinderen.

Zo help je elkaar in een 3e wereldland. Geweldig toch?