14 oktober

Carmelita op de vloer vd tandartspraktijk om de slang open te houdenCarmelita op de vloer vd tandartspraktijk om de slang open te houdenVandaag moest het gebeuren: de reparatie van de unit. Helaas duurde het nog tot vlak voor hun vertrek voordat de slang gerepareerd was.

Zo'n slang (van de compressor die de boren ondersteunt) wordt poreus door de warmte en de droogte in de maanden waarin hij niet gebruikt wordt.

Carmelita heeft de hele ochtend op de vloer van de praktijk gezeten om de slang open te houden tijdens de behandelingen die Suzanne aan de stoel uitvoerde. Wat een kanjers!

Tevens onmoetten de 2 tandartsen op het terrein van het kindertehuis een héle blije Keleb. Hij was het jongetje met de 2 abcessen en kijk hem nu eens blij lachen (links naast tandarts Carmelita) ?!Keleb met zijn 2 abcessenKeleb met zijn 2 abcessenTrotse Keleb links naast de blije tandarts CarmelitaTrotse Keleb links naast de blije tandarts Carmelita

Claudia met een 5 dagen oud vondelingetjeClaudia met een 5 dagen oud vondelingetjeClaudia keek nog even bij het 5 dagen oude vondelingetje en in de kapsalon, die door st. HUG is gefinancierd, geholpen door de geweldige donateurs die Marianne en Claudia geholpen hebben dit te realiseren.

Vermoeid sloten zij gevieren deze pittige week af en reisden af naar Jinja, waar het Guesthouse Source of the Smile hen een heerlijk ontspannen onderkomen bood voor dit weekend.

Op zondag a.s. zullen Suzanne, Marianne en Claudia gedrieën terugreizen naar Noah's Ark om daar de overvolle agenda weg te werken.

Carmelita zal, volgens afspraak, zich bij het sloppenwijkteam voegen en haar kunt u volgen op de pagina HUG in Uganda 2016.

de kapsalon die door st.HUG geholpen door lieve donateurs van Claudia en Marianne gerealiseerd isde kapsalon die door st.HUG geholpen door lieve donateurs van Claudia en Marianne gerealiseerd isBedankt lieve meiden!
Geniet van een zeer verdiend weekend!
Het is jullie zó gegund!