13 oktober

Extracties op de verandaExtracties op de verandaHet team op de verandaHet team op de verandaWeer een volle dag met controles van alle kinderen die bij Noah's Ark wonen maar ook de schoolkinderen die bij hun ouders in de village wonen.

Het wachten is op de techniker van de tandartsunit, die nog steeds niet gerepareerd is.

Toen hij na 5 uur arriveerde had hij van alles bij zich om te verkopen (wat we niet nodig hebben) maar niet de slang van de compressor die kapot is. Een hartig woordje van Piet Buitendijk zorgde er voor dat hij morgen het karwei echt- écht (??) af gaat maken.


Ondertussen werd er nog van alles geprobeerd om de unit toch te laten werken; de tandartsen lagen op de grond om de slang goed zijn werk te laten doen, waardoor er een kindje behandeld kon worden met een dubbele (eruptie) cyste en nog een aantal extracties. Claudia legt alles vast in het digitale systeem.

4 paar handen aan de stoel4 paar handen aan de stoelDe tandartsen op de vloerDe tandartsen op de vloerStoer en groot mondje openStoer en groot mondje open
Het jonge patiëntjeHet jonge patiëntjeDe behandeling van de cystesDe behandeling van de cystesFariah samen met haar adoptiemamma Marianne op controleFariah samen met haar adoptiemamma Marianne op controle
499 (!!) controles zijn er verricht; de achterstand is volledig bijgewerkt. Wat een kanjers!

De agenda voor de vlgd werkweek staat propvol en ze zullen er naar streven om alle pijnklachten en caviteiten te behandelen.

Wat zijn we blij met zo'n enorme daadkracht!


DANK voor alle 4!