Maandag 10 oktober

The 2nd kids worden gescreend op de veranda van de kliniekThe 2nd kids worden gescreend op de veranda van de kliniekDe praktijk ziet er spik en span uit. een prachtige Tandartsstoel en unit met alle tandheelkundige mogelijkheden.
Suzanne en Marianne ontvangen daar vandaag alle kinderen van de secondairy school, de pubers, die een behandeling moeten ondergaan.

Carmelita en Claudia ontvangen de overige pubers voor een controle op een verplaatsbare tandartsstoel op de veranda van het ziekenhuisje.
Eindresultaat: voor 3 volle dagen werk! En dan gaan we de overige kids controleren, waar ook vast wel het een en ander moet worden gevuld oid.

5 dgn oud vondelingetje5 dgn oud vondelingetjeErg leuk was dat het complete tandheelkundige team uitgenodigd was op de verjaardag van Pita, de big mamma van Noah's Ark.

Dat was een waar feest! Barbeque met cake en ijs toe. Ze hebben genoten van alle dansjes en tekeningen die voor mamma ingestudeerd en gemaakt zijn.
Hoe de allerkleinsten al reageren op de muziek; kortom iedereen was aan het swingen.


De nieuwste aanwinst is 5 dagen oud, een vondelingetje! Marianne ontfermde zich met al haar moederliefde over het kindje.Kinderen feliciteren PitaKinderen feliciteren PitaPitas verjaardagPitas verjaardagPita snijdt de verjaardagscake aanPita snijdt de verjaardagscake aan
Lunch op de veranda bij het huisje op NALunch op de veranda bij het huisje op NA