Sponsors (Particulieren, Bedrijven en Organisaties)

Allen die een één- of meermalige of maandelijkse gift hebben gegeven in de vorm van geld, goederen of diensten in de afgelopen twee jaar. Zie hieronder:

Alle Exquise en ExquiRai software zijn gratis ter beschikking gesteld door Vertimart.
Alle hardware is gratis aan HUG door DCS ter beschikking gesteld.

Dit is een eenmalige aktie ten behoeve van de tandartspraktijk van kindertehuis Noah's Ark om alle kinderen in te registreren.
vertimart dcs

Noel Wilborts voor het verstrekken van dozen vol met tandheelkundige materialen.

henry schein

Wij danken Frans Vossenaar van SDU Magazine, platform voor de wetenschappelijke verenigingen voor de artikelen tbv een Teamleider die hij gratis geplaatst heeft.
sdu

Hofmeester Dental is al ruim 30 jaar een betrouwbaar en vakkundig partner voor tandartsen, orthodontisten en mondhygiënisten. Wij leveren meer dan 22.000 producten en apparaten voor uw praktijk.

hofmeester

voor het vervoer per luchtruim via KLM naar Uganda
(voorheen: Piloten Zonder Grenzen)

lzg

voor het beschikbaar stellen van latex handschoenen.

tandartsen onderling

René Wanders van Administratiekantoor Complan Administratie Service (CAS) heeft ons toegezegd vanaf heden ieder jaar een prachtig bedrag te doneren. Bovendien zal dit Accountantskantoor ons bij iedere nieuwe, via onze website verkregen klant, € 250,00 doneren.
Wij zeggen: Tandartsen ga naar CAS. ! Ze zijn geweldig en wij spreken uit ervaring!

complan

Dental Group International, Marco van Kesteren,
dank voor alle gedoneerde tandheelkundige materialen

dental group international
Wij danken Remco van 't Hoofd van Arthodent voor de geleverde tandheelkundige materialen.
arthodent

voor het in Uganda installeren van een complete tandartsenpraktijk
op het terrein van Kindertehuis Noah's Ark.

dentalair

Bedankt voor de grote hoeveelheid borstprotheses en prothese-bh's voor geamputeerde vrouwen in Uganda

José de Vos Medicals

voor hun financiële ondersteuning op regelmatige basis.

kc beheer

Wij danken mevrouw Jeanet Berends van Livera Amsterdam voor de mooie donatie in de vorm van borstprotheses en prothese-bh's.

livera

voor hun financiële ondersteuning op regelmatige basis.

ert

Moens Mouldings DS Plastics heeft   900 nierbekkens geschonken.
moens mouldings ds plastics

voor het gratis verstrekken van naaldencontainers.

drs

En vooral heel veel dank aan de firma Henry Schein (vertegenwoordigd door Harrie Klein)
en Voco (vertegenwoordigd door Bastiaan Dohle). (de logo's staan bovenaan het verslag)
henry schein   voco

voor het gratis verstrekken van de alcoholdoekjes.

durr dental

Marloes Windhorst van de firma Septodont

voor het gratis verstrekken van anesthesie.

septhodont

voor het gratis verstrekken van alle naalden.

terumo

Paul van der Bruggen en Gerjan van Hekken van de firma Schein

Sjef Borgman tevens bedankt voor alle tandheelkundige materialen die hij geleverd heeft.

Dhr Richard Bastiaans voor de gratis stand van St. HUG op de Dental Event 2014

henry schein

voor het gratis verstrekken van Biogel handschoenen.

met dank aan de collegae van Thérèse Elkerbout, die stichting Help UGanda (HUG) biogel handschoenen, ultracaine, naalden en de gewone mondmaskers/handschoenen hebben gesponsord.

mondhygienepraktijk nieuwkoop

voor het gratis verstrekken van allerhande disposables,
zoals handschoenen, scalpels en beschermmaskers.

dental union

DANK aan de heer C. Adoptie en Jessica Nell van de fa 3M Espe Dental Products voor de gratis levering van 260 anti-tb-mondmaskers.
Om tuberculose te voorkomen zijn deze maskers onontbeerlijk voor ons werk in Uganda.

3m

voor het gratis verstrekken van anesthesie.

ortholuna

Onze dank gaat uit naar Stichting Zorgroep ENA uit Barneveld

zorggroep ena

Het tijdschrift Tandartspraktijk, de heer Frans Vossenaar voor het gratis plaatsen van een advertentie voor tandartsen t.b.v. onze projecten.

tandartspraktijk

Al ruim 10 jaar laat Habari Travel u de natuur, de cultuur
en de mensen van Oost-Afrika ontdekken.

HUG-folders op de balie in het Airport Guesthouse.

Het tijdschrift Standby voor het gratis plaatsen van een advertentie voor tandartsen en tandartsassistenten t.b.v. onze projecten.

standby

voor het leveren van tandheelkundige materialen
tegen een gereduceerde prijs.

dhin

Dhr Roel van Ierland van ADT voor het doneren van een grote hoeveelheid anesthesie

adt

Supermarkten waar de Goede Doelendozen staan:

emte
Emté Bathmen
albert heijn
Albert Heijn Hillegom

Dhr Jan Sleurink heeft namens OIT BV nitril handschoenen en
medical wipes geschonken voor het tandartsen project.

oit