Sponsors (Particulieren, Bedrijven en Organisaties)

Allen die een één- of meermalige of maandelijkse gift hebben gegeven in de vorm van geld, goederen of diensten in de afgelopen twee jaar. Zie hieronder:

De tandartsen E. Luyendijk, W. Rijnsburger, T. de Ree en A. v.d. Akker voor de donatie van talloze tandheelkundige materialen

tandheelkundig centrum vitalis
En vooral heel veel dank aan de firma Henry Schein (vertegenwoordigd door Harrie Klein)
en Voco (vertegenwoordigd door Bastiaan Dohle). (de logo's staan bovenaan het verslag)
henry schein   voco
Veel dank voor alle hulp.
sportcentrum energy

Paul van der Bruggen en Gerjan van Hekken van de firma Schein helpen Stichting HUH ook dit jaar weer.

henry schein
Veel dank voor alle hulp.
centrum mondzorg rolde

Het tijdschrift Standby voor het gratis plaatsen van een advertentie voor tandartsen en tandartsassistenten t.b.v. onze projecten.

standby

Dank aan Gerhard Smith voor de composiet, de bonding en optragate
ivoclar vivadent

Dhr Jan Sleurink heeft namens OIT BV nitril handschoenen en
medical wipes geschonken voor het tandartsen project.

oit

Wij danken Arjen Muurling en Nic Wensveen die ons een UPS hebben geschonken voor ons tandheelkundige werk in het kindertehuis Noah's Ark.

DCS

Hofmeester Dental is al ruim 30 jaar een betrouwbaar en vakkundig partner voor tandartsen, orthodontisten en mondhygiënisten. Wij leveren meer dan 22.000 producten en apparaten voor uw praktijk.

hofmeester

Alle Exquise en ExquiRai software zijn gratis ter beschikking gesteld door Vertimart.
Alle hardware is gratis aan HUG door DCS ter beschikking gesteld.

Dit is een eenmalige aktie ten behoeve van de tandartspraktijk van kindertehuis Noah's Ark om alle kinderen in te registreren.
vertimart dcs

voor hun financiële ondersteuning op regelmatige basis.

kc beheer

Wij danken Frans Vossenaar van SDU Magazine, platform voor de wetenschappelijke verenigingen voor de artikelen tbv een Teamleider die hij gratis geplaatst heeft.
sdu

voor het gratis verstrekken van alle naalden.

terumo

voor het vervoer per luchtruim via KLM naar Uganda
(voorheen: Piloten Zonder Grenzen)

lzg

René Wanders van Administratiekantoor Complan Administratie Service (CAS) heeft ons toegezegd vanaf heden ieder jaar een prachtig bedrag te doneren. Bovendien zal dit Accountantskantoor ons bij iedere nieuwe, via onze website verkregen klant, € 250,00 doneren.
Wij zeggen: Tandartsen ga naar CAS. ! Ze zijn geweldig en wij spreken uit ervaring!

complan

Al ruim 10 jaar laat Habari Travel u de natuur, de cultuur
en de mensen van Oost-Afrika ontdekken.

HUG-folders op de balie in het Airport Guesthouse.

Bedankt voor de grote hoeveelheid borstprotheses en prothese-bh's voor geamputeerde vrouwen in Uganda

José de Vos Medicals

voor het leveren van tandheelkundige materialen
tegen een gereduceerde prijs.

dhin

Wij danken mevrouw Jeanet Berends van Livera Amsterdam voor de mooie donatie in de vorm van borstprotheses en prothese-bh's.

livera

Supermarkten waar de Goede Doelendozen staan:

emte
Emté Bathmen